fredag 4 februari 2011

Skift 3/8

Hejj

Det går framåt med jobbet bara 5 skiften kvar... jejj..
Vilket före på vägen det var imorse. Sen när man kom sej hem så va det att ta tag i skottan å ta bort lite snö så man fick in bilen. Vet inte vart man skall börja lägga all snö. Sen var det bara att skutta till sängen och sova ett par timmar om man skulle orka i jobb ikväll. Vaknade efter 14 och då var det att klä på sig utekläder och hoppa ut genom dörren för att skotta vidare på gården.

Sen var det dags att börja göra mat. Det blev hemlagad pizza så att de räcker till imorgon också när man ska vara hem ensam. Mannen skall ill helsingfors och se på MC-mässan med sin far. Sen på kvällen bär de iväg på kalas.

Kollade föresten på ett program som handlade om oberättade historier på akuten kom från usa. Nåjaa det var en kille som varit och golfat med sin kusin och kusinen började anklaga killen för att ha fuskat och de hade börjat slåss. Men då hade kusinen blivit ännu argare och tagit en en golfklubba och brutit bort handtaget på den och kört in klubban genom högerörat och snett upp genom hjärnan och allt och den hade kommit ut uppe på huvudet. Han pratade för fullt när han kom in till akuten med klubban kvar. Hade alkoholhalten 5 gånger den lagliga gränsen. Efter en stund på akuten så kommer polisen in med hans kusin och då får killen syn på han och då skall de fortsätta att slåss fast han hade klubban i huvudet ännu. De fick söva ner killen för att det inte skulle bli värre ifall att han skulle komma på att dra ut klubban. Den kunde ha träffat nån stor åder i hjärnan. När han somnat fick de ringa efter vaktmästaren för att få tag på en bultsax. Den måste klippas i båda ändorna efter som de skulle få in han i CT-röntgen. Sen blev det operation och de drog ut järnröret försiktigt utan en ända blödning. Han kunde åka hem ett par dagar senare.

men nu blir det att ta det lungt en stund... ha de gött tills nästa gång

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar